Termékek Menü

Állatkert Ajándékutalvány! 5.000.- Ft

Állatkert Ajándékutalvány! 5.000.- Ft Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.000 Ft (5.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: au-5000
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Fővárosi Állat-és Növénykert

Leírás és Paraméterek

Újdonság! Állatkert Ajándékutalvány!

Az Állatkert Ajándékutalvány 2017. november 2-től kapható az Állatkert jegypénztáraiban és a Főbejáratnál levő Ajándékboltban!

Lepje meg vele szeretteit, tetszőleges értékben! Így a váltástól számított 1 éven belül tetszés szerint vásárolhatnak rajta állatkerti belépőt, bérletet vagy akár Zenés Állatkerti esték koncertjegyet.

 

Vásárolható címletek: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft

 

Az Állatkert Ajándékutalvány a kiállítás dátumától számított 1 évig érvényes. A Fővárosi Állat- és Növénykert jegypénztáraiban, állatkerti belépőjegy vagy éves bérlet vagy a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozat előadásaira történő vásárlásakor használható fel. Érvényességi ideje nem hosszabbítható meg. Készpénzre, újabb Állatkert Ajándékutalványra, illetve vissza nem váltható, továbbértékesítése tilos! Az utalványt egy alkalommal, egy összegben lehet felhasználni, részleges felhasználás esetén névértékéből pénzt visszatéríteni nem tudunk. Ha a vásárlás összege meghaladja az ajándékutalvány névértékét, a különbözetet bankkártyával, készpénzzel vagy egyéb, az Állatkert által aktuálisan elfogadott utalványokkal ki kell fizetni.

Házhozszállítás GLS futárral 1.090.- Ft vásárlási értéktől függetlenül.

 

CÉGEK, MUNKÁLTATÓK FIGYELMÉBE!

Az Állatkert Ajándékutalványt nemcsak magánszemélyek vásárolhatják meg. A személyi jövedelemadóról szóló törvény 1. sz. mellékletének 8.28. és 9.1. pontjai szerint adómentesen adható a kifizető által ugyanazon magánszemélynek az adóévben legfeljebb 50.000 Ft értékben a kulturális szolgáltatás igénybevételére jogosító belépőjegy, bérlet, illetve az ezek vásárlására jogosító utalvány. Az Állatkert, mint közművelődési tevékenységet folytató szervezet kulturális szolgáltatást nyújt, így a belépő (vagy a koncertjegy) és az ezek vásárlása jogosító utalvány az említett értékhatárig adó- és járulékmentesen adható.

Vásároljon munkatársai részére Állatkert Ajándékutalványt!

Lepje meg munkatársait és azok családtagjait akár a cafeteria részeként, akár alkalomszerűen (nőnapra, húsvétra, mikulásra, karácsonyra, gyermeknapra, stb.) is adható Állatkert Ajándékutalvánnyal!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő